He jij daar, toekomstige lifeguard van Hellevoetsluis.

Voel jij ook die kriebel bij het idee van een zomer vol actie, waarin je niet alleen geniet van de zon en het strand, maar ook echt iets betekenisvols kan doen? Dan is Reddingsbrigade Hellevoetsluis op zoek naar jou!

Wij bieden deze zomer een unieke kans om echt impact te maken. Stel je voor: Jij, als getrainde strandwacht, die niet alleen levens redt en verdrinkingsongevallen voorkomt, maar ook gewapend is met en erkend EHBO-diploma. Bij reddingsbrigade Hellevoetsluis draait alle om samenwerking, sportiviteit en de liefde voor het strand.

Of je nu een scholier bent van 15 jaar of iemand die altijd al heeft weggedroomd bij een betekenisvolle hobby op het strand. Dit is jouw moment.

Ben jij klaar om:

  • De perfecte mix van actie en ontspanning te ervaren op het mooie Quackstrand van Hellevoetsluis?
  • Zomers te beleven vol memorabele momenten die je leven verreiken?
  • Een avontuurlijke opleiding te volgen die je tot een internationaal erkend lifeguard maakt, inclusief EHBO-diploma?
  • Skills ontwikkelen die je in het dagelijks leven ook goed van pas gaan komen?
  • Deel uit te maken van een hecht team dat met veel plezier samenkomt op het strand, om dit veiliger en nog mooier te maken?
  • Relevante ervaringen in de hulpverleningswereld op te doen?
  • Het onbeschrijfelijke en hartverwarmende gevoel van trots en voldoening te ervaren, wetend dat jouw inzet het verschil heeft gemaakt?

Aarzel dan niet langer. De avonturen als lifeguard bij Reddingsbrigade Hellevoetsluis wachten op je! We hebben dit seizoen weer plaats in ons team van gemotiveerde lifeguards, dus meld je snel aan.

Mail dan voor meer informatie naar bestuur@reddingsbrigade-hellevoetsluis.nl of kom 22 juni kijken op het Quackstrand bij onze reddingspost. We maken graag kennis, ook als je twijfelt of het werk en onze verenging wel bij je past.