Met het komende watersportseizoen voor de deur wordt het weer tijd om onze onderkomens en materialen gereed te maken. Zo moet ons clubgebouw en onze EHBO-strandpost opgeknapt worden en moeten onze andere boten schoongemaakt en gepoetst worden. Kortom, handen uit de mouwen, alle hens aan dek!

Opknappen EHBO-strandpost

voor het toezicht houden op het Quackstrand aan het Haringvliet beheert de stichting Stad aan Veilig Water een strandpost die gebruikt wordt voor EHBO en als uitkijkpost van de Helvoetse Reddingsbrigade. Deze post is in 2007 geplaatst en heeft enig onderhoud nodig om deze operationeel te houden. Deze reddingspost heeft een EHBO- ruimte die opgeknapt moet worden. Zo moet hier de buitendeur gerepareerd en de ruimte zelf geverfd en voorzien worden van opbergruimte.

Opknappen clubgebouw

Ons clubgebouw aan de Kanaalweg OZ 8 is hoognodig toe aan een nieuwe verflaag en ook de toegangsdeuren dienen gerepareerd/vervangen te worden om alles wind- en waterdicht te houden.

Resultaat

Met deze dag hopen wij met de hulp van vrijwilligers onze posten en vaartuigen weer inzetbaar te hebben om in geval van nood hulp te kunnen verlenen aan onze medemens. Alle hulp is welkom en wij zorgen voor koffie/thee en gebak!

Bijzonderheden

In verband met schuur- en verfwerk is het verstandig kleding aan te doen die vies mag worden, ook een warme trui is handig want veel van de werkzaamheden zullen in de buitenlucht plaatsvinden.

Aanmelden?

voor het renoveren van clubgebouw: Klik hier!

voor het opknappen van onze EHBO- strandpost: Klik hier!