PLUS TROMMEL SPONSORT 11.000 EURO!

Beste leden,

Steunt u onze ‘trots’? PLUS Trommel maakt een vuist voor verenigingen. De supermarkt investeert namelijk in het lokale verenigingsleven met een speciale sponsoractie. Ook onze vereniging doet mee. We kunnen eenvoudig een mooi sponsorbedrag verdienen maar daar hebben we wel uw hulp bij nodig.

Wanneer u vanaf 14-10-2018 tien weken lang bij PLUS Trommel boodschappen doet, spaart u sponsorgeld voor onze vereniging. U ontvangt bij elke € 10 aan boodschappen namelijk een speciale ‘voucher’. Elke voucher – een kaartje met barcode – is één sponsorpunt waard. Bij de speciale ‘actiekast’ in de winkel kunt u het kaartje scannen en het sponsorpunt aan onze vereniging schenken! Op het beeldscherm ziet u meteen hoeveel punten we al gespaard hebben voor onze vereniging. Aan het einde van de sponsoractie ontvangen wij op basis van dit aantal gespaarde sponsorpunten een gedeelte van het totale sponsorbedrag van € 10.000! De vereniging met de meeste punten ontvangt zelfs een bonus van € 1.000 erbovenop!!

Alles uit de kast

Familie, buren, vrienden, kennissen… roep iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt op om ons te steunen. Haal alles uit de kast want hoe meer punten we sparen, hoe groter het sponsorbedrag.

 

Gaan voor goud

Gaat onze vereniging straks aan de haal met ‘het goud’? Als het aan ons ligt wel! We hopen dan ook dat u net zo enthousiast bent als wij en vanaf 14-10-2018 tien weken lang uw boodschappen bij PLUS Trommel haalt.

Een volle PLUS-boodschappentas voor een goed gevulde verenigingskas!

Veel succes en bedankt voor uw inzet!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Sponsoractie winkel – A5 Flyer – Sponsoractie