Het bestrijden en voorkomen van verdrinkingsongevallen, hoe doe je dat? De Lifeguards van de Helvoetse Reddingsbrigade weten dit als geen ander. Ze leiden zowel kinderen als volwassenen op in het zwembad, houden toezicht op het strand, wijzen mensen op gevaren en varen met spoed uit wanneer er daadwerkelijk levens in gevaar zijn.

Naast dat dit werk veel van onze mensen vraagt worden er hoge eisen gesteld aan het materiaal. Mensen in nood kunnen namelijk niet wachten op hulp wanneer een van onze boten of auto kapot is. Zoals elke andere vrijwilligersorganisatie zijn ook wij afhankelijk van onze sponsoren om al ons materiaal in topconditie te houden.

We zijn dan ook heel blij met bedrijven en organisaties zoals Farm Frites die ons werk een warm hart toedragen. Ons voertuig is door zijn leeftijd en vele mankementen toe aan vervanging. Door middel van een financiële bijdrage draagt Farm Frites bij aan de aanschaf van een nieuw voertuig en hiermee aan een stuk veiligheid in en rondom het Haringvliet.

Wilt u net als Farm Frites ook bijdragen aan ons werk?