Lifeguard for a day!

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver, Pluster de mascotte van PLUS Trommel Hellevoetsluis mocht een dag mee draaien als echte lifeguard bij de Helvoetse Reddingsbrigade!

Op zondag 21 mei moest de Helvoetse Reddingsbrigade in actie komen om Pluster uit het water te redden, naar aanleiding van deze reddingsactie heeft Pluster besloten op zwemles te gaan. Zoals u misschien wel weet heeft Pluster ondertussen zijn A diploma gehaald. 
Om Pluster nog meer te motiveren om een echte lifeguard te worden mocht hij dit weekend mee draaien tijdens een preventieve bewaking op het Quackstrand. Pluster heeft deze dag geleerd wat een lifeguard zoal doet, hij mocht onder andere toezicht houden op de badgasten, een ritje maken in de auto en mee varen in één van de reddingsboten. Pluster heeft een geweldige dag gehad!

De bewakingsploeg draait van mei tot en met september, elk weekend dienst om de veiligheid op en om het Haringvliet te waarborgen.
In de maanden juli en augustus zijn we alle dagen aanwezig op onze strandpost. Wilt u ook bijdragen aan de veiligheid op en rond het water of wilt u meer weten kom dan eens kijken bij de wekelijkse trainingsavond in zwembad ‘De Eendraght’ op dinsdag of bezoek onze website www.reddingsbrigade-hellevoetsluis.nl voor informatie over lidmaatschap of donatie